Welkom op onze Blog!

Wat leuk dat u kijkt en meeleest op onze blog. Hier geven wij allerlei tips, tricks en adviezen vanuit onze eigen ervaring als professional en als ouder.
Ook delen wij onze verhalen uit onze eigen kindercoachpraktijk en onze kindercoachwereld. Waarvan wij denken dat deze nuttig en ondersteunend kunnen zijn voor ouders, verzorgers en andere professionals die met kinderen werken.
Ben je na het lezen van één van onze blogs geïnteresseerd in wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan eens kijkje op deze website of 1 van onze social mediakanalen. Deze links vindt u onderaan de site.

Om onze verschillende blogs te vinden, klikt u op de titel van het blog in het hoofdmenu bij BLOG. Daar kunt u dan kiezen uit de verschillende onderwerpen die wij bespreken in ons blog. Veel leesplezier alvast...

Zou u graag meer ondersteuning willen m.b.t. één van de onderwerpen uit onze blogs? Wij helpen u graag!
Wij bieden graag een vrijblijvend informatiegesprek aan, waarin wij met u rond de tafel gaan zitten om te kijken wat we voor u en uw kind(eren) en gezin kunnen betekenen. Op onze website vind u alle informatie over wie wij zijn, waar u ons kunt vinden en wat we doen!

Liefs Gonneke en Zippora