VOL!
Info-avond voor ouders over:
Beelddenken, een visuele intelligentie...

Beelddenken... Wat is dat nu? Is mijn kind een beelddenker? Waarom ziet zij/hij dingen soms zo anders? Ik begrijp de manier waarop mijn kind denkt niet altijd. Hoe kan ik hem helpen?
Beelddenken is meer dan denken in plaatjes alleen. Deze kinderen kunnen heel goed leren, zijn slim en creatief maar niet in een omgeving die niet past bij hun informatieverwerking.

Op deze avond leggen we zo uitgebreid mogelijk uit wat Beelddenken is. We geven enkele tips en trucs vanuit onze eigen ervaringen als professional én ouder. Op het einde van deze avond zal u beter weten wat Beelddenken nu inhoudt en deze kinderen beter gaan begrijpen.
Deze avond is geschikt voor ouders en geïnteresseerden, die nog niet zoveel van Beelddenken weten. Het geeft u een goede eerste indruk in de wereld van de Beelddenker.

Datum : Donderdag 23 januari 2020
Locatie: Cameedijk 11, Roosendaal
Tijd : 19.00 - 21.00 uur
Kosten : € 10,- per persoon

Geïnteresseerd? Meldt u aan via: info@puurbliss.com
DEZE INFORMATIEAVOND IS VOLZET!
Wel geven we meerdere avonden op een jaar en kan u eventueel op een andere datum worden ingedeeld.

Wordt verzet i.v.m. maatregelen rondom Corona...
Aanmelden kan nog wel!
Oudertraining: Hoogsensitiviteit bij kinderen

Voor iedereen die op één of andere manier in de opvoeding of begeleiding van kinderen betrokken is. De avond is gericht op het (h)erkennen van hoogsensitiviteit bij kinderen. Welke eigenschappen horen hierbij en welke uitdagingen komt u tegen bij een hoogsensitief kind?Hoogsensitieve kinderen hebben een gevoeliger zenuwstelsel. Hierdoor nemen ze geuren, geluiden, licht, sfeer en/of emoties sterker waar. Daardoor is er meer tijd en rust nodig voor deze kinderen om al deze indrukken en emoties te kunnen verwerken.
We geven u tijdens deze avond informatie en tools over en voor deze mooie karaktereigenschap!

Datum : nader te bepalen in 2020
Locatie: Cameedijk 11, Roosendaal
Tijd : 19.30 - 21.30 uur
Kosten : €10,- per persoon


Meer info of aanmelden? U kunt ons ook bereiken via whatsapp +31645517765 of info@puurbliss.com