“Alles is energie. Zo simpel is het. Koppel de frequentie van de realiteit die je wilt (visie, gedachten en emoties) en dat is wat je zult krijgen. Het is niet anders. Dit is geen filosofie. Dit is natuurkunde” - Albert Einstein -

Rond het lichaam bevindt zich een energieveld dat bestaat uit verschillende lagen die allemaal overeenkomen met een ander aspect en een andere trillingsfrequentie. Dat is niet zweverig, dat is zo....
Je kan het vergelijken met een radio waarop je verschillende kanalen hebt, die elk op een andere frequentie uitzenden. Toch gaat het maar om één toestel. Hetzelfde gebeurt in ons menselijk lichaam. Waarom is dit belangrijk om te weten?
Omdat alle ervaringen die we ooit gehad hebben, zowel de verwerkte als de onverwerkte ervaringen blijven opgeslagen in ons lichaam en energieveld.
Voordat problemen zich lichamelijk of geestelijk manifesteren zijn ze al in het energieveld waar te nemen in de vorm van verstoringen en blokkades. Vaak zijn we ons niet bewust van die emoties en overtuigingen en hun effect op het leven.
Het energetisch systeem is een goed hulpmiddel om dit te analyseren en te helen. Hierdoor begint de energie weer te stromen, alsmede komt er rust en ontspanning in het lichaam. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam komt weer op gang.
Onze ervaring is, dat de energetische behandelingen bij kinderen (én volwassenen) een mooie, goede en volledige aanvulling is op alle soorten van coaching en therapie omdat het zonder omwegen recht naar de kern gaat.

Liefs Gonneke & Zippora