Edelstenen consult

Consult voor kinderen en/of volwassenen van ongeveer 30 minuten.
Hierbij kijken wij eerst naar jouw (hulp)vraag, klacht of probleem. We bekijken welke stenen ondersteunend kunnen zijn in dit proces. Daarna wordt er afgestemd op de energie van het kind of de volwassene. We kunnen ook d.m.v. een simpele kinesiologietest bepalen, welke edelsteen past en welke goed werkt voor het kind of de volwassene.

Het consult is incl. setje stenen en een bijpassende etherische olieroller                     
€ 50 p.p.

Alle consulten zijn incl. BTW, excl. eventuele verzendkosten.
Consult kan op de praktijk of online.


Consult bloesemremedie

De behandeling bestaat uit toepassen van energetische remedies die gemaakt worden van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, bomen of struiken, waarbij gebruik wordt gemaakt van de levensenergie van de plant of bloem. Ze worden gebruikt om gemoedsgesteldheden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt weer in balans te brengen.

Consult bloesemremedie (incl. één bloesemremedie) €45,-
Herhalingsrecept zelfde bloesemremedie €10,-
Vervolgconsult bloesemremedie (incl. één bloesemremedie) €45,-

Alle consulten zijn incl. BTW, excl. eventuele verzendkosten.    
Consult kan op de praktijk of online.

Healing

Elke healing begint met een ontspannen welkom. Er wordt uitgelegd wat een healing is en wat er gaat gebeuren. Daarna zorgen we ervoor dat het kind/volwassene goed gegrond is en goed bij zijn of haar eigen energie is. Hierna starten we met de healing. Voor en na de healing drinken we een glas edelsteenwater.

Aurahealing (30 min.) €45,-
Aurahealing (30 min) met *energetische remedie €55,-
Deze healing omvat: het reinigen van de aura en daarna het versterken van de aura m.b.v. edelstenen.
Na de aurahealing krijg je ook altijd een etherische olieroller of bloesemremedie mee voor het verder versterken van de energiestroom of het beschermen van de aura.

Chakrahealing (1 uur) €75,-
Chakrahealing (1 uur) met *energetische remedie €85,-
De chakrahealing wordt uitgevoerd met én zonder edelstenenlegging. Edelstenen uit de legging worden gekozen en aangepast op de soort healing en op het kind of de volwassene. Er is een keuze uit verschillende healings. Van te voren bepalen we welke healing zal worden gedaan:
Healing 'Balance'
In balans brengen van alle chakra's en energiestroom.
•Healing 'Chakra'
Healing met aandacht voor een afzonderlijke chakra.
•Healing 'Pure'
Het zuiveren en aanvullen van energie.
•Healing 'Relax'
Ontspanning en herstellen balans.
Healing 'Calming'
Tegen angst en onrust.

* Na 1 van bovenstaande healings is het ook mogelijk om een etherische olieroller, bloesemremedie of edelstenenset te ontvangen voor het verder versterken van desbetreffende chakra, de energiestroom of voor verdere ondersteuning bij een klacht.
Alle healings zijn incl. BTW

"Alles is energie...."

Edelsteenmassage
voor kinderen (vanaf 5 jaar)

Tijdens deze rugmassage werken we met speciaal op de energie van jouw kind afgestemde edelstenen. We gebruiken een basisolie waaraan 100% natuurzuivere etherische oliën worden toegevoegd die de werking nog verder verdiepen.

Voor het kind is dit een heerlijk ontspannende ervaring. Voor klachten zoals onrust, boosheid, lusteloosheid, slaapproblemen, angsten, moeilijk op de voorgrond durven treden, is deze massage ook zeer geschikt omdat het kind heel diep bij zichzelf wordt gebracht. Het voelt zichzelf weer gekoesterd en veilig. Daarnaast is het ook een echt verwenmoment voor het kind.

Duur: ongeveer 35 minuten

Prijs: €45,-
Incl. BTW

Aromamassage
voor kinderen (vanaf 5 jaar)

We gebruiken een basisolie waaraan 100% natuurzuivere etherische oliën worden toegevoegd. De samenstelling kan per kind verschillen omdat we het mengsel afstemmen op het doel van de massage.

Tijdens deze massage, masseren we de rug, voeten en handen van het kind. Een aromamassage heeft een diepere werking dan een gewone massage. Het werkt door op de psyche. Alle geurinformatie die wij krijgen, wordt doorgestuurd naar het limbisch systeem in de hersenen, de zetel van de emoties. Deze massage helpt goed voor de bevordering van het emotioneel welzijn.

Duur: 50 minuten

Prijs: €60,-
Incl. BTW

Bovenstaande energetische behandelingen, consulten of massages zijn géén vervanging voor een artsenbezoek of een geneesmiddel. Het werkt puur ondersteunend in een proces. Een healing, massage of remedie kan herstel- en genezingsprocessen bevorderen en de gezondheid versterken, maar mag nooit worden gezien als vervanging voor een behandeling uit de reguliere gezondheidszorg.
Voor bovenstaande behandelingen is het niet mogelijk om een vergoeding te krijgen vanuit een arrangement, gemeente of zorgverzekering. Daar zijn onze prijzen op aangepast.