"Jullie zijn heel kundig en je merkt dat er veel ervaring bij jullie zit. Fijn ook dat jullie eerlijk zijn en ons vertellen wat echt nodig is. Dat is in eerdere trajecten nooit echt gebeurd. De coachsessies worden niet vergoed, maar dat hebben we er graag voor over gehad. Het resultaat is een vrolijk en gelukkig kind die nu ook zichzelf goed begrijpt. "

"Doordat we een onderzoek bij Puur Bliss hebben laten uitvoeren voor onze 6-jarige dochter, krijgt zij op school nu de juiste ondersteuning en hulp.
Heel fijn ook dat de coach een gesprek met school heeft gehad om zo meer begrip te krijgen over hoe 'alles werkt' bij haar.
En doordat we nu zelf ook weten wat er in haar koppie en lijf omgaat, kunnen we haarzelf ook beter ondersteunen."

"We hadden al een heel traject doorlopen bij een reguliere zorgpraktijk. Na een jaar, hadden we toch niet helemaal het gevoel dat onze dochter heel veel verder was gekomen. Maar volgens hen was ze klaar. Na een paar maanden aanmodderen thuis en op school, uiteindelijk op zoek gegaan naar meer ondersteuning. Terecht gekomen bij Puur Bliss en dit voelde gelijk goed. Na een kort traject van 6 sessies, had onze dochter meer houvast en kon ze beter omgaan met zichzelf. Ook wij hebben veel gehad aan de tips en gesprekken met de kindercoach."

"Bij Puur Bliss was er volop ruimte voor de gevoelige kant van mijn kind. Doordat ze verschillende methodes en behandelingen combineren, kwamen we uit bij de juiste coaching voor mijn kind. Na het onderzoek en tijdens de sessies is hij ondersteund d.m.v. de energetische behandelingen. Niks zweverigs aan. Hij kon zijn wie hij is en voelde zich toen en nu helemaal ok!"

"Het contact met de coach verloopt heel fijn. Ze is open en stelt je direct op je gemak. Gaande het hele proces voelde ik me als ouder begrepen en had echt het gevoel dat de coach met mij samenwerkte om mijn zoontje er weer bovenop te krijgen. "

"Toen de coach voorstelde om een energetische behandeling te doen bij mijn dochter vonden we dat heel bijzonder. Want wij hadden hier geen ervaring nog mee. Maar na het behandelen van haar energiepunten stroomt alles zoveel beter bij haar! Letterlijk en figuurlijk. :) Nu we de coaching hebben afgerond, gaan we om de zoveel tijd terug voor een energetisch "apk-tje". Mijn dochter vindt het fijn en huppelt letterlijk de deur uit."