Puur Bliss Trainingen

Naast persoonlijke kindercoaching geven wij ook verschillende trainingen en workshops. Deze trainingen worden individueel gegeven of in groepjes. Er zijn verschillende trainingen of workshops waar uw kind uit kan kiezen. In deze trainingen of workshops leren we kinderen bepaalde vaardigheden aan. Zij maken zich tools eigen zodat zij meer weerbaar worden en zij vinden de rust en hun balans terug. Ze leren zich te ontspannen en geloven weer in zichzelf.

Ook is het mogelijk voor scholen om een training door ons te laten verzorgen of een groep kinderen deel te laten nemen aan één van onze workshops. Deze trainingen en workshops hebben een positieve invloed op het kind. Hierdoor komt het weer lekker in zijn vel te zitten of gaat het steviger in zijn schoenen staan. Ons doel is om het kind bewust te maken van zijn talenten en ze weer sprankelend weg te zien gaan!

Voor meer info over één van onze trainingen kunt u hieronder op de desbetreffende training klikken. U ziet dan wat deze inhoudt en wanneer deze plaatsvindt. Wilt u een training voor uw school/ klas/ groep dan kunt u een mail sturen naar: info@puurbliss.com