Dit ben ik!

Er zijn kinderen die goed weten waar ze in uitblinken en wat ze minder goed kunnen. Zij hebben vaak voldoende zelfvertrouwen. Als ze dan eens in een lastige situatie zitten dan weten ze wat ze kunnen doen én durven ze zo nodig voor zichzelf op te komen.
Er zijn ook kinderen die onderschatten hun eigen mogelijkheden en ‘kunnen’ of durven níet voor zichzelf op te komen. Andere kinderen overschatten en overschreeuwen zichzelf. Waardoor het ook niet lukt om op een passende manier voor zichzelf op te komen die voor iedereen prettig is.

Voor deze laatste twee groepen kinderen kan een weerbaarheidstraining goed zijn. Het zal hen helpen en ondersteunen hoe zij om moeten gaan met zichzelf en andere kinderen.
In de Dit ben ik!-training wordt er veel aandacht besteed aan het leren kennen van jezelf. Wat vind jij eigenlijk leuk en wat niet? Wat kun jij goed en wat vind jij moeilijk? Waar liggen jouw grenzen; in een spel, in de omgang met anderen? Wat is van jou en wat hoort bij de ander? Hoe hou je rekening met de gevoelens van een ander maar maak je toch duidelijk wat je zelf wil? Wat zijn mijn grenzen en die van de ander?
In de training maken we gebruik van allerlei spelvormen, allerhande materialen, muziek, beweging en ontspanningsoefeningen.

Dit ben ik! is een weerbaarheidstraining ontwikkeld voor kinderen in het basisonderwijs. De training wordt gegeven bij ons op locatie in kleine groepjes. De training bestaat uit 6 lessen en wordt aangeboden in een pakket. De training kost € 120 euro.

Voor meer informatie over bovenstaande training kunt u een mailtje sturen naar info@puurbliss.com

Data voor groepstraining:

De volgende groepstraining vindt plaats op:

..................................................................................

De training wordt in kleine groepjes gegeven. Vol = Vol
Het programma duurt 6 weken met een frequentie van 1x per week. Kinderen krijgen ook oefeningen mee op papier voor thuis.
Wilt u uw kind(eren) hiervoor opgeven dan kunt u een mail sturen naar info@puurbliss.com