Meer Balans, meer rust...

Op jonge leeftijd hebben veel kinderen al een druk en onregelmatig bestaan: naar school, spelen bij vriendjes, huiswerk maken, sporten, een kinderfeestje, naar de opvang...

Kinderen moeten tegenwoordig ook steeds meer informatie verwerken. Met de opkomst van social media beeldschermen en andere digitale apparatuur staan ze bijna continu bloot aan nieuwe indrukken. De prikkels stapelen zich op.
Er kunnen zich hierdoor problemen voordoen zoals slecht slapen, minder goed concentreren, faalangst, innerlijke onrust, weinig kunnen verdragen, en zich vervelen.

Puur Bliss Balans training

Door kinderyogaoefeningen, mindfulness en/of bewust gekozen stopmomenten aan te bieden, ga je ontprikkelen. Eindelijk rust in het hoofd.
De Puur Bliss Balans training is ondersteunend aan het ontprikkelen en biedt een leuke, gevarieerde en inspirerende combinatie van yoga, mindfulness -en ontspanningsoefeningen.
Tijdens de training maken we gebruik van rustige bewegingen, verhalen, muziek, leuke spelletjes en doe -opdrachten. Hierdoor leren kinderen zich beter te concentreren en hun hoofd vol piekergedachten tot rust te brengen. Ook leren we kinderen anders om te gaan met stemmingen en impulsen. Thema's als faalangst en stress komen ook aan bod. We nemen bewust even de tijd om weer bij onszelf te komen en dat geeft weer rust en zelfvertrouwen. Kinderen worden weerbaarder en kunnen op een vriendelijke manier weer openstaan voor zichzelf en anderen.

Na het volgen van de Puur Bliss Balans training hebben de kinderen voldoende oefeningen aangeleerd om er ook thuis, op school, op de speelplaats of later zelf mee aan de slag te gaan. De Puur Bliss Balans training is ontwikkeld voor kinderen in het basisonderwijs. De training wordt gegeven bij ons op locatie in kleine groepjes. De training beslaat 6 lessen en wordt aangeboden in een pakket. De training kost € 120 euro.

Voor meer informatie over bovenstaande training kunt u een mailtje sturen naar info@puurbliss.com

Data voor groepstraining:

De volgende groepstraining vindt plaats op:

..................................................................................

De training wordt in kleine groepjes gegeven. Vol = Vol
Het programma duurt 6 weken met een frequentie van 1x per week. Kinderen krijgen ook oefeningen mee op papier voor thuis.
Wilt u uw kind(eren) hiervoor opgeven dan kunt u een mail sturen naar info@puurbliss.com