Quote:

"Alles waar je ogen van gaan sprankelen,
moet je doen!"

Even voorstellen...

"Gelukkig... Vertrouwen... Verbinden... Warmte... Balans... Trots...
Je kunt het... Je bent goed genoeg... Je bent bijzonder... Je goed voelen..."

Mijn naam is Gonneke van den Broek. Ik ben geboren en getogen in Brabant. Nu woon ik in het mooie groene Wildert, net over de grens van Nederland, tussen Essen en Kalmthout. Daar woon ik met mijn man en zoontje. Mijn zoontje is 7 jaar en net als zijn moeder een hoogsensitieve beelddenker.
Ik heb in 2003 de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening (SPH) met als afstudeerrichting Jeugd en Jongeren afgerond. In de jaren hierna heb ik nog verschillende opleidingen rondom 'het jonge kind' gevolgd. Ik ben 16 jaar werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening, thuiszorg en de kinderopvang. Als leidinggevende, als coach en als pedagogisch medewerker. Het werken met kinderen en het ondersteunen van kinderen op de gebieden waar zij hulp nodig hebben, is het liefste wat ik doe ♥

Sinds de geboorte van mijn zoontje ben ik me verder gaan verdiepen en specialiseren in het vak kindercoach. Toen mijn zoontje naar de basisschool ging, werd het voor ons nog duidelijker dan voorheen. We hadden hier een slimme, sensitieve, Beelddenker in een notendop. Eén met heel veel talenten maar ook alle uitdagingen thuis en op school kregen we erbij. Daarom ben ik mij verder met cursussen, trainingen en opleidingen gaan specialiseren op de gebieden van Beelddenken, Hoogsensitiviteit en (Hoog)begaafdheid.
Er ging een wereld voor me open! Een feest van herkenning en zo fijn om de wereld van deze kinderen elke keer weer beter te kunnen begrijpen. Mijn overtuiging is dat alle kinderen, of zij nu boven, onder de lijn of net overal tussen vallen, wel wat extra hulp en begrip kunnen gebruiken. En dat de ondersteuning voor deze kinderen, hun ouders en de school juist erg nodig is.
Mijn missie is om deze groep kinderen genoeg mee te geven om weer sterk te worden, te laten geloven in zichzelf, hun balans terug te vinden en ze weer te laten 'shinen' met al hun talenten.
Puur Bliss voor ieder kind ♥