Onze werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door positiviteit en te kijken naar het kind als één geheel. We bekijken alle relevante factoren die van invloed kunnen zijn op het gedrag en de ontwikkeling. Dus in onze begeleiding kijken we naar de mentale, de lichamelijke, sociale en emotionele kanten van het kind.
Door naar het kind in zijn geheel te kijken kunnen we een totaalpakket aanbieden waarin datgene zit, wat het kind écht nodig heeft. Want ieder kind is uniek en heeft dus ook weer iets anders nodig.
Het zijn allemaal kinderen met erg veel potentie wanneer ze zichzelf goed kunnen ontwikkelen en ontplooien. Onze missie is dan ook om iedereen trots op zichzelf te laten zijn. Uniek, met ieder zijn eigen bijzondere talenten en eigenschappen. Het is de kunst om deze unieke eigenschappen  zo vroeg mogelijk te laten ontplooien, zodat je er je hele leven lang profijt van kunt hebben.

Om erachter te komen waar een kind op dit moment staat, kan het nodig zijn om een onderzoek te doen. Bij Puur Bliss zijn wij opgeleid om deze onderzoeken uit te voeren. De onderzoeken zijn gericht op het beelddenkende, hoogsensitieve of (hoog)begaafde kind. En altijd sluiten wij af met een duidelijke en heldere verslaglegging of mondelinge terugkoppeling.

Naast de persoonlijke kindercoaching geven we verschillende trainingen en workshops waar je als ouder voor kan kiezen om je kind aan mee te laten doen. Hierin leren we kinderen bepaalde vaardigheden aan. Zij maken zich tools eigen zodat zij meer weerbaar worden en zij vinden de rust en hun balans terug. Ze leren zich te ontspannen en geloven weer in zichzelf. Deze trainingen en workshops hebben een positieve invloed op het kind, waardoor het lekker in z'n vel komt te zitten of steviger in z'n schoenen komt te staan. Ons doel is om het kind weer bewust te maken van z'n talenten en ze weer sprankelend weg te zien gaan!