Quote:

"Geluk is niet de afwezigheid van problemen, maar het vermogen om ermee om te gaan."

Even voorstellen...


"Warmte... Eerlijkheid... Sprankelen... Balans... Samen... Geluk...
Je bent het waard... Je bent uniek... Je mag zijn wie je bent... "


Mijn naam is Zippora Akihary, geboren en getogen in Roosendaal en daar woon ik samen met mijn man en twee dochters van 6 en 11 jaar oud.
Inmiddels ben ik al 19 jaar leerkracht in het Montessori basisonderwijs, waar ik nog steeds met veel plezier werk. Gemotiveerd door het gedrag van mijn oudste dochter heb ik me de afgelopen 10 jaar vanuit mijn werkgebied gespecialiseerd in hoogbegaafde kinderen. Later ben ik me van daaruit ook gaan verdiepen in het Beelddenken en hooggevoeligheid.

Ik had over deze onderwerpen op de PABO niet veel geleerd en merkte dat er veel onwetendheid op dit gebied was, zowel bij leerkrachten als bij ouders. Thuis en bij mijn dochter op school liepen we hierdoor tegen allerlei problemen aan en het kostte me ondanks mijn ervaring als leerkracht ontzettend veel moeite om de juiste hulp en tools te krijgen. In de loop van de jaren werden we steeds weer een stukje wijzer en nadat het thuis allemaal goed liep, groeide de behoefte om andere ouders en kinderen met dezelfde problematiek te willen helpen bij hun zoektocht. Met name omdat, achteraf bekeken, een hoop strubbelingen met de juiste kennis voorkomen hadden kunnen worden.

Het mooiste van mijn vak als leerkracht vind ik het zien groeien en ontwikkelen van kinderen in de wetenschap dat ik ze daarbij heb begeleid. Mijn missie bij Puur Bliss is om de hoogbegaafde, hoogsensitieve, beelddenkende kinderen en hun ouders te helpen. Deze groep kinderen heeft namelijk ontzettend veel potentie, maar valt binnen het basisonderwijs geregeld tussen wal en schip. Doordat ze op school niet uitblinken, weten ze vaak zelf niet (meer) hoe ontzettend veel bijzondere kwaliteiten ze bezitten.
Door deze kinderen in balans te brengen, streven we er naar ze vol bliss hun toekomst tegemoet te laten gaan.
Puur Bliss voor iedereen! ♥