Op zoek naar de juiste edelstenen(set)?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Wij hebben vanuit onze ervaring en het gebruik van edelstenen in onze coachingpraktijk verschillende setjes samengesteld.
Hiervan weten wij dat deze u of uw kind(eren) gaan ondersteunen bij bepaalde thema's of in eigen processen.

Bij ons geen onpersoonlijke webshop :)
Bij ons kunt u op uw gemak door de pagina's scrollen en alle informatie lezen. Bent u eruit welke edelsteen of set u graag zou willen of bij uw kind past? Dan stuurt u gewoon een mailtje naar shop@puurbliss.com met uw naam, adres en telefoonnummer.
Eventuele vragen of mocht u twijfelen ergens over, dan kunt u dat gewoon in de mail zetten. Ook als u niet helemaal gevonden heeft wat u zocht, kunt u ons dat sturen. Er zijn namelijk buiten deze samengestelde edelstenen setjes natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Vaak hebben wij nog voldoende voorraad op de praktijk om de juiste set voor u samen te stellen. Wij komen op uw vragen en opmerkingen altijd zsm terug. Per mail of telefonisch.
Uw bestelling wordt na uw betaling binnen 2 werkdagen verstuurd en ligt daarna bij u op de deurmat.

Voor meer informatie over het reinigen (ontladen) en opladen van uw edelstenen (oftewel kristallen en mineralen), kunt u klikken op de knoppen hieronder.
Ook hebben we voor u de meest bekende edelstenen geselecteerd en hun werking concreet beschreven. Wilt u meer informatie hierover, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de edelsteen of een bepaald setje. Ook adviseren wij u graag welke edelsteen bij u past.
Het is ook mogelijk om een uitgebreider edelstenenconsult te verkrijgen bij ons op de praktijk. Hiervoor kijkt u onder het kopje energetische behandelingen.