Edelsteenwater

Door edelstenen te gebruiken met water kun je bijzonder water creëren. Edelsteenwater drinken is een zéér krachtige manier om de positieve energie van de stenen op te nemen in lichaam en geest.

Wat is edelsteenwater precies en hoe gebruik je het?
Edelsteenwater is water waar de eigenschappen van edelstenen of mineralen aan toe worden gevoegd. Je kunt het gebruiken als drinkwater of als geneeskrachtig water. Tijdens het maken van edelsteenwater wordt informatie van de (edel)stenen of mineralen afgegeven aan het water.
Bij de bereiding van het water wordt alleen informatie afgegeven: er lossen geen stoffen in het water op.

Hoe maak je het?

Dit doe je door edelstenen in (gefilterd) water te leggen. Het beste is om dit in een glazen fles of kan te doen. Na een uur is het water opgeladen. Je kunt het water 2 dagen in de koelkast bewaren. Drink het water ook binnen achtenveertig uur op. Belangrijk is dat de stenen waarmee je het water vult, energetisch schoon zijn. Dus reinig je stenen en laad ze weer op met positieve energie. Hoe dit moet, kun je lezen op:

Goed om te weten is dat niet alle kristallen geschikt zijn om aan water bloot te stellen. Maar edelsteenwater van bergkristallen en kwartsen (zoals rozenkwarts en amethist) kun je onbeperkt drinken.
Met onze watersetjes heeft u gelijk de juiste combinaties om edelsteenwater te maken.

Golden trio

Om een echt welzijns elixer te maken. Meer balans, rust en veel positieve energie.
€15,-

Free & Let go

Om het verleden los te laten, te vergeven en je kracht terug te claimen.
€15,-

Energy

Bij (chronische) vermoeidheidsklachten, burn of bore-out en veel energieverlies.
€15,-

Happiness

Voor een positieve energie
stroom van geluk en vrolijkheid. Sluit aan bij zonnevlechtchakra.
€10,-

-Bovengenoemde prijzen zijn incl. BTW 21 % en excl. de verzendkosten.
-Door de brievenbus en t/m 2 kg is €4,-
-Pakketpost (wanneer het niet door de brievenbus past) is €6,75.
-Versturen is binnen max. 2 werkdagen. Wij zijn afhankelijk van de post voor het leveren. Graag begrip hiervoor!
-Bij een bestelling van €50 of meer is het verzenden gratis.
-Afhalen op afspraak bij ons op de praktijk is ook mogelijk. Bij het afhalen van een bestelling van €50 of meer krijgt u er een gratis kadootje bij!

Edelstenen zijn natuurprodukten. Zij kunnen afwijken van de foto's in vorm, kleur, glans en maat.
Alle stenen zijn in handformaat. Ongeveer maat m (1,5-3 cm, kan verschillen.)

Bestellen kan door een mailtje te sturen naar: shop@puurbliss.com met uw naam, adres en telefoonnummer. Wij reageren m.u.v. het weekend en eventuele feestdagen altijd binnen 2 werkdagen. Wij proberen z.s.m. te reageren. Uw bestelling wordt na uw betaling binnen 2 werkdagen verstuurd en ligt daarna bij u op de deurmat.

Disclaimer:
Bovenstaande energetische produkten zijn géén vervanging voor een artsenbezoek of een geneesmiddel. Het werkt puur ondersteunend in een proces. Het kan herstel- en genezingsprocessen bevorderen en de gezondheid versterken, maar mag nooit worden gezien als vervanging voor een behandeling uit de reguliere gezondheidszorg.