Even voorstellen...

Mijn naam is Gonneke van den Broek. Ik ben geboren en getogen in Brabant. Nu woon ik in het mooie groene Wildert, net over de grens van Nederland, tussen Essen en Kalmthout.

Daar woon ik met mijn man en zoontje van 8 jaar in een fijne, mooie en rustige bosomgeving.
Ik heb in 2003 de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening afgerond. In de jaren hierna heb ik nog verschillende opleidingen rondom 'het jonge kind' gevolgd. Ik ben nu al 17 jaar werkzaam in o.a. de jeugdhulpverlening, thuiszorg en de kinderopvang. Als leidinggevende, als coach en als pedagogisch medewerker.

Het werken met kinderen en het ondersteunen van kinderen op de gebieden waar zij hulp nodig hebben, is het liefste wat ik doe ♥

Sinds ik moeder ben, ben ik me verder gaan verdiepen en specialiseren met cursussen en opleidingen in het vak kindercoach en het energetisch werken.  

Een feest van herkenning en zo fijn om de wereld van kinderen elke keer weer beter te kunnen begrijpen. Ook om te leren wat mijn rol is hierin.
Mijn overtuiging is dat alle kinderen, of zij nu boven, onder de lijn of net overal tussenin vallen, wel wat extra hulp en begrip kunnen gebruiken. En dat de ondersteuning voor deze kinderen, hun ouders en de school juist erg nodig is.

Door de jaren heen ben ik nu, naast mijn HBO-opleiding, opgeleid in:
-Beelddenkspecialist en onderwijskundige onderzoeken (licentie bij Beeld en Brein)
-Gevoelige kinderen en hoogsensitiviteit
-Bewegend leren, Braingym en de Primaire reflexen
-Visueel Screener (aangesloten bij Functionele Oogzorg Nederland)
-Faalangsttrainer
-AD(H)D-coach
-Edelsteentherapie
-Healing
-Aromatherapie
-Bloesemremedies
-Ontspanningsmassages en gezichtsmassage
-Mindfulnesstrainer voor kinderen
-Joyful Kids Program (by Joy Martina)
-Kindertekeneningen lezen & begrijpen
-Geboorte in Kaart

Energetisch Kindercoach

Ik vind het geweldig om als kindercoach, de kinderen en hun ouders nog meer te kunnen ondersteunen d.m.v. het energetisch werk en de healings. Daarnaast vind ik het gebruik van EFT technieken, aromatherapie, edelsteentherapie en de bloesemremedies in onze praktijk een goede aanvulling hierop.
Mijn missie is om de kinderen die bij ons komen, genoeg mee te geven in hun 'rugzakje' om weer sterk te worden, te laten geloven in zichzelf, hun balans terug te vinden en ze weer te laten 'shinen' met al hun talenten.


Puur Bliss voor ieder kind !