Even voorstellen...

"Warmte... Eerlijkheid... Sprankelen... Balans... Samen... Geluk...
Je bent het waard... Je bent uniek... Je mag zijn wie je bent... "


Mijn naam is Zippora Akihary, geboren en getogen in Roosendaal en daar woon ik nog steeds samen met mijn man en twee dochters van 7 en 12 jaar oud.
Behalve coach ben ik ook al jaren leerkracht in het Montessori basisonderwijs. Beide zeer dankbare functies waar ik veel plezier uit haal.

De afgelopen 10 jaar heb ik me vanuit mijn werkgebied gespecialiseerd in hoogbegaafde kinderen. Later ben ik me van daaruit verder gaan verdiepen in beelddenken, hooggevoeligheid, rots en water training, groeimindset en de kracht van edelstenen.
Hier ben ik een een hoop wijzer van geworden en van daaruit groeide de behoefte om andere ouders en kinderen te willen helpen en ondersteunen bij hun opvoedingsperikelen. Ik ben ontzettend blij dat die wens nu via Puur Bliss verwezenlijkt is.

Het mooiste aan coachen vind ik toch wel het zien opbloeien en ontwikkelen van kinderen en ouders in de wetenschap dat ik bij heb mogen dragen aan dat proces. Mijn missie bij Puur Bliss is dan ook om kinderen die vastlopen en hun ouders te helpen hun balans (weer terug) te vinden.
Op die manier streven we er samen naar om iedereen vol Bliss hun toekomst tegemoet te laten gaan.


Puur Bliss voor iedereen!